A- A A+

Nieuws

Bij Os - Bilzen - NieuwsVier maal per jaar organiseert Bij Os in Bilzen thema-avonden. In juli vindt onze traditionele zomerbarbecue plaats. Ook het mosselfestijn en de kaas- en wijnavond zijn feesten waar onze klanten elk jaar reikhalzend naar uitkijken. Op de vierde avond varieert het thema jaarlijks. Hoe dan ook dompelen we de brasserie onder in een authentieke sfeer die nauw bij het thema aansluit. Zelfs in de keuken doen we voor de gelegenheid een beroep op gespecialiseerde koks.

Onze thema avonden voor 2014 waren weer een groot succes: met dank aan al onze klanten.

We kijken al uit naar deze avonden voor 2016 de datums worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Onze jaarlijkse barbecue avond  gaat door op zaterdag 25 juni 2016  met diverse vis en vleesgerechten, saladebar, brood en aardappel bereidingen

prijs BBQ € 18.50 per persoon excl drank 

onze bekende Mossel weekend  gebeurt op 18-19-20- Maart 2016 voor U de keuze uit vier verschillende mossel bereidingen met heerlijke frietjes.

  € 22.50 per persoon excl drank

En zeer zeker onze kaas en wijn avond ieder jaar weer een succes op zaterdag  Een zeer goed gevuld kaasbuffet (15 verschillende kazen) vergezeld van diverse broodsoorten, druiven, noten en wijnen uit heel Europa.

Kaas en wijn avond €   per persoon incl wijn excl andere dranken.

En voor de eerste keer word onze kaas en wijnavond begeleid met live muziek door Stijn moekaars, met een zeer uitgebreid repertoire van oldies, nederlanstalig, en moderne muziek

datum volgende kaasavond word zo snel mogelijk bekend gemaakt

onze thema avonden zijn enkel op reservering dus wees er op tijd bij.

 

Nieuw op onze website HET GASTENBOEK hierin kunt U als gast Uw mening, suggestie, opmerkingen, complimentjes en of klachten bekend maken.

Wij hopen dat U als gast ons gastenboek bezoekt zodat we onze diensten en gerechten op Uw behoeften kunnen aanpassen.

 



 

 

Op deze pagina vindt u alle details omtrent onze thema-avonden. Vergeet niet u tijdig in te schrijven! Contacteer Bij Os telefonisch of via e-mail voor meer informatie.